Фондация Млади медици за България стартира DMS кампания

Фондация Млади медици за България стартира DMS кампания за набиране на средства за финансово подпомагане на млади медици с цел продължаване на професионалното им развитие в България. Всяка години много млади и способни медици заминават за чужбина, търсейки по-добра професионална реализация и заплащане. Проблемът не е нов за България, но във времена на световна пандемия, става все по-видим и критичен и поставя под въпрос бъдещето на здравеопазването в България и това на нашата нация и народ. Оставането и развитеието на младите медици в България е инвестиция в нашето лично здраве. С кампанията, която стартирахме целим да покажем на младите медици, че ние ги подкрепяме, че са важни за нас и за семействата ни!

Призоваваме всички съпричастни да подкрепите каузата чрез платформата DMS с еднократни или абонаментни съобщения на номер 17777 с текст DMS MLAD MEDIK, онлайн чрез кредитна или дебитна карта през виртуален ПОС, ePay или PayPal – https://dmsbg.com/19090/dms-mlad-medik/ .

Стойността на един SMS е 1 лев за мобилни абонати на Telenor, VIVACOM и A1. За потребители на предплатени услуги цената е 1,20 лв. за 1 SMS с ДДС. За абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.

Повече за каузата може да научите на страницата на фондация Млади медици за България.